Sidokus sardanistes
Sumari
Sidokus sardanistes
Un nou llibre de sidokus amb melodies de sardanes
Ja podeu posar a prova el vostre enginy amb les melodies de les sardanes més famoses amb al nova publicació "SIDOKUS SARDANISTES" editada per sidokus.com.

Es tracta d'una iniciativa que vol contribuir a la difusió de la sardana des d'una perspectiva lúdica i divertida: les melodies amagades als sidokus sardanistes formen part de sardanes tan populars com Juny (Juli Garreta), La Santa Espina (Enric Morera), Recordant Vic (Joaquim Serra), Sant Martí del Canigó (Pau Casals)... i moltes més.

Els sidokus del llibre "SIDOKUS SARDANISTES" estan disposats per ordre de dificultat, des dels més senzills als més difícils. T'hi atreveixes?
Com aconseguir el llibre?
L'edició d'aquest llibre "SIDOKUS SARDANISTES" ha estat possible gràcies a la col·laboració de les següents entitats vinculades al món sardanista:
  • Agrupació sardanista Costa Brava de Palamós
  • Entitat Grup sardanista Tamborí de Sant Pere de Ribes
  • Cobla Mediterrània
  • Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona
  • Bellpuig Cobla
  • Cobla Reus Jove
  • Músics per la Cobla
Si us dirigiu a qualsevol d'aquestes entitats o a les ballades de sardanes en què hi participen podreu aconseguir el llibre "SIDOKUS SARDANISTES" al preu de 5 euros.
NOMÉS PER A ENTITATS SARDANISTES: Voleu col·laborar en la divulgació d'aquest projecte?
Si sou una entitat vinculada al món de la sardana i voleu distribuir el llibre "SIDOKUS SARDANISTES" podeu fer-ho comprant-ne un mínim de 30 exemplars amb un descompte del 40%. Ja són moltes les entitats que el distribueixen arreu de Catalunya i contribueixen així a difondre la sardana des d'un punt de vista simpàtic i lúdic. Si voleu més informació, adreceu-vos a: sardanes@sidokus.com
Participa al concurs
El llibre "SIDOKUS SARDANISTES" proposa un concurs molt engrescador: a la portada del llibre apareix un sidoku que amaga una melodia. Qui sàpiga el títol i l'autor de l'obra oculta entrarà al sorteig d'un lot de CDs de música per a cobla valorat en 150 euros. El lot de CDs és una col·laboració de l'entitat Músics per la Cobla que ens ha ofert 10 CDs enregistrats per la Cobla de Cambra de Catalunya. El sorteig es farà pels volts de Sant Jordi del 2007. S'informarà personalment a cadascun dels participants.

Com participar al concurs? Envian's el títol de l'obra que s'amaga a la portada i el nom del seu autor amb les teves dades (nom, adreça i telèfon) per correu electrònic a l'adreça següent: sardanes@sidokus.com
www.sidokus.com