Nou recull de passatemps musicals dels germans Puertas
Per Santa Cecília, patrona de la música, els germans Bernat i David Puertas presenten el seu novè recull de passatemps musicals.
Desde l'any 2005, en que van presentar la versió musical del sudoku batejada amb el nom de SIDOKU, els Puertas ja han publicat tres llibres en català, tres més en alemany, un en castellà i un en neerlandès. El nou recull de passatemps musicals que ara presenten és el novè títol de la factoria dels sidokus.

L'edició porta per títol 100 passatemps musicals i, a diferència de les anteriors, no presenta solament sidokus sinó que també inclou un nou joc de lògica creat pels germans Puertas: el DIAGON. La inclusió de diàgons musicals no és l'única novetat d'aquests 100 passatemps: el recull compta amb dibuixos de la il·lustradora Laura Borràs i presenta un format més gran que els anteriors llibres però amb menys pàgines, apropant-se més al format tradicional de les revistes de passatemps.

La presentació del recull es durà a terme el dia 22 de novembre de 2008 a les 12h del migdia a la Biblioteca Manuel de Pedrolo de Sant Pere de Ribes i comptarà amb la participació del Grup de Música de l'IES Can Puig que presentarà un conte musical sobre El zoo d'en Pitus.

Els inventors del sidoku es mostren molt satisfets per haver arribat a la publicació del novè recull de passatemps musicals i ja han anunciat que a primers de l'any 2009 presentaran el desè volum, que ja està en preparació. L'èxit internacional del sidoku (amb més de 25.000 llibres venuts arreu d'Europa) també es reflecteix en el nombre de visites del web www.sidokus.com des d'on difonen el sidoku i al que ara s'afegeix el web www.diagon.es on es pot jugar on-line amb els reptes de lògica que planteja el joc.
 
Editorial Clivis
El diagon